Team Glamm

Ons team bestaat uit drie professionele 
haarstylisten!

v.l.n.r: Jamuna, Aly-Marij en Karin.

Haarstudio Glamm: een luxe kapsalon op een sfeervolle historische locatie.

In 2009 begon Aly-Marij HaarStudio Glamm: een luxe kapsalon op een sfeervolle historische locatie in Leeuwarden. Onze salon is een plek waar je echt even kunt ontspannen. Wij zullen er alles aan doen om je met een goed gevoel én een prachtig kapsel de deur uit te laten stappen!

Wij willen je graag de aandacht geven die je verdient. Iedereen is anders, dus wij nemen uitgebreid de tijd om te kijken wat er het best bij jou past. Of het nou om het model, de kleur of haarverzorging gaat: we kunnen je er alles over vertellen, dus schroom niet om vragen te stellen!

Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij volgen regelmatig een cursus om op de hoogte te blijven van de laatste trends. We kunnen je dan ook voorzien van adviezen en ideeën omtrent kleur en coupe, ook wanneer je last heb van hoofdhuid- of haarproblemen. Zo bieden we bijvoorbeeld medische behandelingen aan voor haaruitval, roos en psoriasis. Daarnaast kun je bij ons een haarverlenging of -verdikking met de She-extensions van SO CAP ondergaan en beschikken we in onze salon over een zonnebank.

Team Glamm